x

Rihanna aflyser comeback-koncert

Rihanna aflyser comeback-koncert

Popsangerinden Rihanna har holdt lav profil, siden hun angiveligt blev overfaldet af on-off-kæresten, soulsangeren Chris Brown 8. februar, ganske kort før de to skulle have deltaget i det amerikanske Grammy-show. De to aflyste derpå begge deres deltagelse i showet.

Rihanna havde dog planlagt en slags comeback-koncert i de Forenede Arabiske Emirater senere i maj, men den koncert er nu aflyst, oplyser music-news.com.

Koncertarrangøren Yassin Matbouly fortæller, ifølge music-news.com: ”Vi vil oplyse, at Rihanna og hende management ikke vil afholde en offentlig koncert på dette tidspunkt, da det ikke er passende timing.”

Matbouly fortsætter: ”Rihannas management kontaktede os og forklarede, at hun ikke var i stand til at komme til de Forenede Arabiske Emirater i maj. Vi er meget kede af på dette tidspunkt at få at vide, at koncerten ikke finder sted, men vi vil ikke give op, og vi vil give Rihannas management tilbud om at give koncert på et senere tidspunkt”.

Rihanna har dog vist sig offentligt en enkelt gang siden bataljen, nemlig i mandags, den 4. maj, hvor hun overværede et modeshow på New Yorks Metropolitan Museum of Art.

Chris Brown har offentligt undskyldt sin opførsel over for Rihanna, men ved en afhøring ved retten i Los Angeles i sidste måned erklærede han sig ikke-skyldig i anklagerne om vold og dødstrusler.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA