x

Raw vender tilbage

Raw vender tilbage

Den københavnske club-event (som det jo hedder på nudansk) Raw har siden 2004 hvert år sat gang i dansegulvene i København med en stribe af Danmarks og verdens førende dj's og en række live-kunstnere. Ifølge arrangørerne har der hvert år været 6000 danseglade gæster til arrangementerne, der først fandt sted i nu nedrevet silo på Islands Brygge og sidste år på Halvandet på Refshaleøen - i øvrigt med Neneh Cherry som et af hovednavnene.

I år finder Raw 2009 sted 1. august på Kulturkajen Docken, Færgehavsvej 35, 2100 København Ø. Hvem de optrædende bliver, er endnu ikke offentliggjort, men arrangørerne lover en lang række af verdens førende dj's inden for genrer som house, techno, hiphop, dubstep, dancehall, drum'n'bass, Bmore, urban rave, chill-out og morning rave.

De medvirkende dj's kommer fra velanskrevne dj-kollektiver, festarrangører og pladeselskaber som OHOI!, Copenhagen’s Most Wanted, Urbanical, Ministry of Sound, Nightology, Mid Week Brakes, Music for Dreams, Culture Box, TicTacToe, Syg Lyd, Jean von Baden og World Outgames.

Billetsalget begynder mandag den 11. maj klokken 09 på GAFFA Billet

Læs mere på Raws hjemmeside

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA