x

Guitar Hero: Van Halen bekræftes

Guitar Hero: Van Halen bekræftes

Rygterne har allerede svirret længe omkring det næste kapitel i Guitar Hero-serien, og nu bekræfter Activision, at hovedpersonerne i næste spil bliver medlemmerne af gruppen Van Halen. Det forventes, at spillet vil ligge klar til efteråret.

Offentliggørelsen kommer samtidig med, at firmaet er ved at være klar med den europæiske udgivelse af Guitar Hero: Metallica, der udsendes herhjemme den 22. maj. Det er dog tydeligvis langt fra det sidste, vi har hørt til Guitar Hero-spillene, og firmaet har ud over nyheden om Van Halen-spillet også meddelt, at det kommende DJ Hero-spil vil komme med en controller, der ligner en pladespiller med tre knapper, som man kender det fra Guitar Hero.

Desværre kom der ikke så meget andet frem om Guitar Hero: Van Halen, hvor det jo primært er interessant at se, hvilke medlemmer af gruppen, der får lov til at dukke op i animerede versioner. Man må næsten formode, at Eddie og Alex Van Halen samt David Lee Roth er selvskrevne til at deltage. Men problematikken opstår omkring gruppens tidligere frontmænd Sammy Hagar og Gary Cherone samt bassisten Michael Anthony, hvis job nu er i hænderne på Eddie Van Halens søn, Wolfgang. Men det kom altså ikke frem, hvem der vil dukke op i spillet.

Det ligger dog fast, at man ud over gruppens største hits også vil kunne spille med på sange af Queen, Weezer, blink-182, The Offspring og Queens Of The Stone Age.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA