x

The Raveonettes indspiller med Thomas Troelsen

The Raveonettes indspiller med Thomas Troelsen

På The Raveonettes' officielle MySpace-side kan man følge Sune Wagners forberedelser til det kommende album, der sker i Delta Lab-studiet i København. Her sidder Sune Wagner lige nu sammen med Thomas Troelsen og gennemgår materiale, der fra næste uge skal indspilles til gruppens fjerde album.

I et indlæg fra 6. maj kan man læse, at Wagner nærmest gik direkte fra lufthavnen og ind i studiet for at præsentere Thomas Troelsen for de sange, han har skrevet til den kommende udgivelse. Han fortæller desuden, at Troelsen ikke blot skal fungere som producer, men også som medkomponist, og skal man tro de entusiastiske indlæg, så er samarbejdet en succes.

Wagner skriver desuden, at de regulære indspilninger begynder 18. maj, og her må man formode, at også Sharin Foo vil indfinde sig i studiet med de to mænd. Men lige nu er det altså kun Wagner og Troelsen i studiet, hvor de arbejder på sange med titler som "Stardust Girl", "Oh, I Buried You Today", "Last Dance" og "Baby, I'm Ready To Go".

Det forberedende arbejde er desuden blevet dokumenteret i et klip på YouTube, hvor man også kan høre en lille smule af det materiale, der lige nu arbejdes på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA