x

Københavns Kommunes Musikudvalg undersøger musiklivet

Københavns Kommunes Musikudvalg undersøger musiklivet

Københavns Kommunes Musikudvalg har taget initiativ til en undersøgelse om musiklivet i kommunen. Til undersøgelsen søges amatør- og fritidsmusiker/sangere inden for enten rytmisk og klassisk musik i Københavns Kommune til at besvare et online spørgeskema. Spørgsmålene handler om den enkelte musikers/sangers oplevelse af at udøve musik i Københavns Kommune.
 
Spørgeskemaet er ifølge folkene bag en del af en større undersøgelse om amatørmusikkens vilkår i Københavns Kommune. Undersøgelsen er igangsat, fordi der ønskes bedre overblik over amatørmusikernes udfoldelsesmuligheder. Dertil kommer, at de særlige vilkår, der gør sig gældende for amatørmusik, bør undersøges nærmere. Resultater af undersøgelsen bliver en række anbefalinger til, hvordan vilkårerne for amatørmusikere i København kan forbedres.

Ved at svare på spørgeskema har den enkelte musiker eller sanger mulighed for at bidrage til dette tiltag, der skal gøre København til en kommune, hvor amatørmusikken lever og får endnu bedre vilkår.

Udfyld spørgeskemaet, og deltag i undersøgelsen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA