x

Køb en taco af Jesse Sandoval

Køb en taco af Jesse Sandoval

Det er langt fra ualmindeligt, at indierockere har sidebeskæftigelser som bartendere, undervisere eller tjenere, men nu tager trommeslageren Jesse Sandoval skridtet videre og påbegynder en karriere som taco-sælger i hjembyen Portland.

Sandoval var i 1992 med til at starte bandet Flake (senere Flake Music) i Albuquerque, New Mexico sammen med James Mercer, Neal Langford og Marty Crandall, der senere efter en enkelt udgivelse og en flytning til Portland, Oregon blev til The Shins. Men i forbindelse med indspilningerne til det næste Shins-album er både Sandoval og Crandall røget ud af gruppen, hvis eneste originale medlem nu er sangskriveren James Mercer.

Crandall blev arresteret i januar 2008 for vold mod sin kæreste, men sagen blev droppet på grund af manglende beviser og kærestens manglende interesse i at gå videre med sagen. Så det har næppe haft nogen indflydelse på Mercers valg om at fyre ham fra bandet. Der er dog kun kommet en særdeles vag begrundelse fra Mercer, der går på, at han gerne med denne plade ville gå i en retning, der krævede nogle andre musikere. Den beslutning kostede så de to originale medlemmer deres jobs i The Shins.

Derfor står både Crandall og Sandoval uden jobs, og det har fået sidstnævnte til at træffe et interessant karrierevalg. Han har nemlig tænkt sig at opstille en taco-stand i Portland ved navn Nuevo Mexico. Det har Pitchfork opsnuset gennem avisen The Portland Mercury, der ikke bare har adressen (3rd & SW Stark), men også ved samme lejlighed kan levere den obligatoriske Garden State-reference "These tacos will save your life".

Jesse Sandovals forventes at åbne for salg af tacos i næste uge.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA