x

Interpol-sanger udgiver soloplade

Interpol-sanger udgiver soloplade

Interpol meddelte via deres officielle webside i marts måned, at de var gået i gang med at skrive materiale til deres fjerde album. Men nu viser det sig, at man ikke behøver vente helt så længe med at høre frontmanden Paul Banks synge nyt materiale. Banks barsler nemlig til august med et soloalbum, og lige nu kan man downloade et nummer fra pladen på nettet.

Banks har valgt at udsende sit første soloalbum under navnet Julien Plenti, hvilket er et navn han optrådte under før Interpol udgav deres debutplade. Ifølge Matador Records er sangene først blevet indspillet nu, selvom nogle af dem er omkring ti år gamle. Det fremgår dog ikke, om Banks selv har indspillet det hele, eller om han har trukket på nogle af sine musikalske kolleger.

Første smagsprøve fra albummet, der har fået titlen "Skyscraper", er sangen "Fun That We Have", der kan downloades via pladeselskabets webside. Første indtryk er, at Banks ikke på sit solomateriale bevæger sig synderligt langt væk fra Interpols mørke univers. Men uden Daniel Kesslers knivskarpe guitarriff er lyden naturligvis alligevel noget anderledes.

Julien Plenti udsender albummet "Skyscraper" 4. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA