x

Tony Hadley vil skrive med Gary Barlow

Tony Hadley vil skrive med Gary Barlow

Tony Hadley skal sammen med resten af Spandau Ballet spille en række koncerter i oktober og november, hvor gruppen forventes at at byde på klassikere som "True", "Gold", "To Cut A Long Story Short" og "Through The Barricades". Men selvom der lige nu er fokus på den nostalgiske oplevelse, så kigger frontmand Tony Hadley alligevel fremad og udtaler nu, at han efter turnéen vil begynde at skrive nyt materiale sammen med Gary Barlow.

I et interview med MSN Entertainment udtaler den 48-årige sanger, at hans venskab med Barlow bunder i en fælles forståelse for, hvad det vil sige at være "berømt og fed". Begge sangere er nemlig blevet gjort til grin i den engelske presse for deres fluktuerende vægt, og det har altså kunnet snakke lidt om.

Men snakken har altså nu udviklet sig til planer om et samarbejde, og til MSN siger Hadley, at han har snakket med Barlow, og at de håber at kunne begynde at skrive sammen, når Spandau-turnéen er overstået. Det fremgår dog ikke, om det nye materiale skal bruges i bandsammenhæng, eller om Hadley efterfølgende vil vende tilbage til sin solokarriere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA