x

Garbo-konkurrence

Garbo-konkurrence

De danske rockere i Garbo har netop udsendt deres andet album ”Revolucination”, der er et selvproduceret rockværk i topklasse.

Vi spurgte:
Hvad hed hittet fra Garbos debutalbum ”Fields” ?
Det rigtige svar er: ”Driving Miss Mia”

De heldige vindere er:

Christine Pallisgaard Rasmussen
8210 Århus V

Eva Stahlschmidt
2380 Virum

Marianne Stephansen
8800 Viborg

Maja Sørensen
4300 Holbæk

Jarle Åxman
4220 Korsør

Jeppe Larsen
9280 Storvorde

Mogens A. Julsdorf
4200 Slagelse

Anne Marie Primdal
6470 Sydals

Jais Hedegaard Sørensen
4400 Kalundborg

Jacob Bang
2100 København Ø

Se mere på www.garbomusic.com


Interview

GAFFA møder trioen i deres øvelokale på Holmen i København, og i et par ramponerede lædermøbler reflekterer de over årene siden debuten i 2001. For selvom pladen blandt andet gav masser af airplay og livejobs, har bandet måttet sande, at det ikke kun giver dedikerede fans og champus i backstagerummet at være rockstjerner.
– Vi har jo arbejdet hårdt for at komme ind i denne business, og der har været fuld fart på. Noget af det har ramlet, blandt andet vores publishingselskab, og økonomisk har vi, som følge af Rock Ons konkurs, haft det hårdt. Men i dag er en masse af de problemer, vi har haft, løst, fortæller trommeslager Jakob Rønlov.
– Vi kender branchen lidt mere nu; på den måde har det været nemmere at lave denne plade. Men det er et stort projekt. Den varer 45 minutter, og alligevel er der simpelthen så meget arbejde og løse ender hele tiden. Men vi har haft et mål: at lave et sindssygt album, og selvom der altid er eller andet, man ville have gjort om, så er vi fandeme kommet tæt på denne her gang, fortæller Tomas Høffding, der midt under indspilningerne måtte underlægge sig en polyp på stemmebåndet. Den krævede tre ugers absolut tavshed, og derfor er syv ud af de elleve numre indspillet på to dage.
– Det var simpelthen så dårligt timet!! Vi var i gang med singlen, som var vigtig at få lavet færdig. Men jeg havde sovet for lidt, røget for mange smøger, og når jeg tænker tilbage været hæs længe. Så jeg gik i gang med yoga, te osv. for at komme hurtigt til hægterne. – Jeg må indrømme, at jeg var skrækslagen for få varige men på stemmebåndet efter operationen.

Læs hele Kathleen Kai-Sørensen interview med Garbo i GAFFA oktoberNyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA