x

Fire navne valgt til KarriereKanonen

Fire navne valgt til KarriereKanonen

KarriereKanonen har været et springbræt for navne som Magtens Korridorer, Rasmus Nøhr, Johnny Deluxe, og Birk Storm, og nu er der blevet valgt fire navne ud, der kan gå i disse navnes succesfulde fodspor. I år er udvælgelsen dog ikke kun sket efter gennemlytningerne af demobånd, men også efter en lang række koncerter rundt om i landet, og de fire navne, der stod tilbage til sidst, er Leonora (billedet), Non+, Rubberhead Banditz og The Olympics.

Udvælgelsen medfører massiv eksponering på P3, og en af de fire vindere vil endvidere blive præsenteret på årets Roskilde Festival, hvor de skal spille på Pavilion Junior scenen. Hvem af de fire udvalgte det er, vil blive afsløret senere på sommeren. Om de fire navne siger musikchef på P3 Lars Trillingsgaard:

"Det er med kæmpe begejstring, at vi kan se fire bands skyde ud af kanonen. Niveauet er tårnhøjt, hvilket bare viser, at initiativet og samarbejdet allerede her det første år har båret frugt. Danmark har behov for ordentlige vækstlagsinitiativer, og vi må stolt sige, at her er udkommet af et rigtig godt et af slagsen. Værsgo Danmark – 4 mulige stjerner på den musikalske himmel. Nyd dem".

Som noget nyt har KarriereKanonen i år også valgt at tilbyde de fire vindere professionel coaching med fokus på alt fra sangskrivning og lydproduktion til booking og management. Til at løfte den opgave har KarriereKanonen indgået et samarbejde med BandAkademiet, der i en årrække har specialiseret sig i at udvikle og dygtiggøre talentfulde bands.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA