x

The Floor Is Made Of Lava åbner for AC/DC

The Floor Is Made Of Lava åbner for AC/DC

Der kommer et dansk islæt til den udsolgte koncert med AC/DC 19. juni i Parken, og det kommer i form af bandet The Floor Is Made Of Lava, der skal varme op for det legendariske rockband. Dermed får nordirske The Answer altså følgeskab af et dansk band til åbningsfesten inden AC/DC går på scenen.

Den danske kvartet arbejder lige nu på en opfølger til albummet "All Juice No Fruit", der udkom i 2007. Albummet modtog en femstjernet anmeldelse her på GAFFA.dk, og bandet har gentagne gange modtaget rosende ord for deres energiske koncerter. Men nu er bandet ved at være klar til at udvide live-repertoiret med nyt materiale, der ifølge Lava-forsanger Tobias Kippenberger kommer til at lyde lidt anderledes end debutmmaterialet:


– Den første plade var indspillet ud fra et dogme om, at man helst kun måtte bruge én streng på guitaren, og at bassen så skulle fylde meget. Det hele var utroligt riff-baseret, og lavet ud fra vores førstehåndsindtryk af os selv. Hen ad vejen har vi imidlertid fundet ud af, hvem vi er som band. Nu er der også plads til akkorder, og man kan måske sige, at der er kommet højere til loftet. Det er simpelthen bare straight up rock ’n’ roll og ikke alt muligt andet pis.

The Floor Is Made Of Lava har tidligere med succes varmet op for Oasis til en koncert i Forum, men 19. juni er det altså et endnu større sted, der skal under behandling, når bandet skal varme op for AC/DC til en udsolgt koncert.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA