x

Springsteen hyldes af danske kunstnere

Springsteen hyldes af danske kunstnere

Tidligere på måneden gik en række danske musikere sammen for at hylde Bob Dylan til en koncert i Copenhagen Jazzhouse. Koncerten hed dengang We Proudly Present... Bob Dylan, og når navne som The Floor Is Made Of Lava, Turboweekend og The Kissaway Trail mødes 4. juni til en ny koncert i Copenhagen Jazzhouse, så er navnet udskiftet med Bruce Springsteen.

Idéen er at lave unge danske kunstnere mødes under anderledes omstændigheder og bidrage med nye fortolkninger af hæderkronede kunstneres materiale. The Floor Is Made Of Lava er blandt de bands, der til juni skal fortolke Bruce Springsteen, hvilket faldt helt naturligt for dem, da de allerede tidligere har brugt en version af "I'm Goin' Down" fra "Born In The U.S.A." til deres koncerter. Om inspirationen fra Springsteen siger Lava-frontmanden Tobias Kippenberger:

"På vores første plade var jeg meget inspireret af hans måde at synge på og hans melodier, som tit er ret lineære og nærmest rappende. Hans historier og måde at beskrive følelser med scenarier, man kan relatere til, bilder jeg mig ikke ind, at jeg nogensinde kan komme i nærheden af selv at lave, så det holder jeg mig bare langt fra".

We Proudly Present... Bruce Springsteen kan opleves i Copenhagen Jazzhouse 4. juni, og til efteråret vil der komme flere koncerter i koncertrækken, hvor der blandt andet vil være dedikeret en aften til Johnny Cash.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA