x

Karrierekanon-aspiranter giver musik væk

Karrierekanon-aspiranter giver musik væk

Non + (udtales på fransk!) har været lidt uheldige med hensyn til samarbejde med deres pladeselskabet Sonet, der er gået konkurs. Flere andre labels har været lige ved at bide på, men den endelige aftale er ikke faldet på plads. Dog har EMI købt publishing-rettighederne.

Derfor har trioen besluttet, at de ikke gider vente på et pladeselskab længere, og derfor giver de musikken bort. Ronni Vindahl udtaler til GAFFA.dk:
- Vi har nu taget sagen i egen hånd. Vi gider ikke underlægge os de aktuelle krisetider og har derfor valgt at stille udvalgte sange fra albummet gratis til rådighed.

Karrierekanon-aspiranterne og Spot Festival-aktuelle Non + har udvalgt 8 skæringer fra albummet Sound of Chance, som alle der måtte have lyst til at fylde ørene med håndspillet funky popmusik, med dub-sangeren Tuco (Lulu Rouge, Djosos Krost m.fl.) på mikrofon, vederlagsfrit kan nedlaste på http://www.sendspace.com/file/o4da45.

Bag Non +, der sidste år udgav albummet Sound of Chance på det japanske label Blues Interactions Inc., består udover førnævnte Tuco, af nogle af kræfterne bag kollektivet Boom Clap Bachelors, der udgav det GAFFA-roste debutalbum Kort Før Dine Læber tilbage i januar sidste år.

Udover koncerten på årets Spot Festival (lørdag kl. ca. 21.00 ), så spiller Non + også til UMA (Underground Music Awards) lørdag den 13. juni.

Mere Non + på http://www.myspace.com/nonplusband


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA