x

The Game til Århus

The Game til Århus

Det fjerde album fra The Game lader fortsat vente på sig, men de seneste meldinger går på, at "The R.E.D. Album" vil blive udsendt i løbet af sommeren. Det kunne tyde på at komme til at holde stik, da rapperen nu har sat en turné op, der også bringer ham forbi Danmark.

Det er nærmere bestemt Train i Århus, der kan byde The Game indenfor til en koncert 25. juli, hvor han ud over eventuelt nyt materiale vil spille hits som "How We Do" og "Hate It Or Love It" med flere fra de tre millionsælgende udgivelser i hans bagkatalog.

Specielt debutalbummet "The Documentary" fra 2005 var en stor succes for rapperen, der solgte mere end to millioner plader og kunne præsentere en lang række kollaborationer med navne som Dr. Dre, 50 Cent, Faith Evans, Busta Rhymes, Timbaland og Eminem. De efterfølgende skiver har også klaret sig særledes godt specielt i hjemlandet, og derfor er der naturligvis store forventninger til rapperens fjerde album, hvor navne som Kanye West, Rick Ross, Timbaland, Ludacris og Snoop Dogg forventes at deltage.

The Game kan opleves 25. juli på Train i Århus, og billetsalget starter onsdag 27. maj klokken 10.00 via Train.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA