x

Kom til hemmelige koncerter

Kom til hemmelige koncerter

Det københavnske studie Best Kept Secret vil denne sommer åbne dørene for en lille flok musikelskere, der får mulighed for at opleve en række danske navne helt tæt på i intime omgivelser. Det sker til en ny koncertserie, der har fået navnet The Secret Sessions.

Det er Noah Rosanes fra The Freudian Slip, der står bag både studiet og det nye koncertkoncept, og han vil nu åbne sit studie for en lille skare gæster. Der vil publikum ikke kun kunne opleve musikken live, men de kan også få den med hjem. Koncerterne bliver optaget i studiet, og efterfølgende vil publikum få tilsendt en mail en med udvalgte sange fra koncerten, ekslusivt fremstillet til dem.

Der er indtil videre fire navne på programmet til The Secret Sessions, og det drejer sig om Diefenbach, Xenia, Mads Mouritz og CODY, der skal spille for et særdeles begrænset publikum, da dørene kun bliver åbnet for 20 tilskuere, hvilket giver publikum mulighed for at opleve artisterne på helt tæt hold.

De kunstnere der optræder til The Secret Sessions er:
Diefenbach – d. 17. juni
Xenia – 1. juli
Mads Mouritz –  15. juli
Cody – 19. august

For at reservere en plads til The Secret Sessions skal du sende en mail til [email protected] med navn, antal pladser og hvilken koncert du vil se. Der betales 100 kr i døren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA