x

Voxhall bygger om

Voxhall bygger om

Der blev i den forgangne weekend afviklet en lang række koncerter på det århusianske spillested VoxHall under årets Spot Festival. Men festivalens afslutning betyder samtidig en periode med stilhed på VoxHall. I hvert fald når det kommer til de musikalske udfoldelser.

For det kommer nok til at larme lidt i forbindelse med en om- og tilbygning, der skal være færdiggjort inden 29. august, hvor amerikanske Magnolia Electric Co. skal gå på spillestedets nye scene. Arbejdet begyndte mandag morgen (25. maj), og ifølge VoxHalls pressechef Nils Åkesson skal der i første omgang laves en udvendig ombygning, der skal forbedre faciliteterne på spillestedet.

- Arbejdet er gået igang på en ny entré, så indgangen i stedet kommer til at være på siden af VoxHall. Her skal der desuden bygges en ny garderobe, der kan håndtere det fornyede antal gæster på VoxHall.

Åkesson fortæller, at det endnu ikke helt ligger fast, hvor meget kapaciteten vil blive udvidet til, men omkring 700 gæster forventes det, at man fremover vil kunne invitere indenfor.

- Scenen, baren og caféområdet ændres ikke. Men balkonen udvides, så den også går ned langs siderne, og det er med til at give os en større kapacitet. Samtidig vil der også blive bygget en ny bar oppe på balkonen.

Det er dog ikke kun publikum, der får bedre forhold på VoxHall. Der skal bygges et nyt kontor til de ansatte, hvilket giver plads til et tredje bandrum, og derudover vil der blive bygget bedre toiletfaciliteter til ansatte og musikere.

Åkesson fortæller også, at selvom spillestedet vil være lukket de næste måneder, så holder websiden Voxhall.dk ikke sommerferie, og her vil man udover podcasts og nyheder også kunne følge med i, hvordan ombygningen og ikke mindst efterårets musikprogram kommer til at se ud.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA