x

Linkin Park halvvejs med sangene til nyt album

Linkin Park halvvejs med sangene til nyt album

Sidste år begyndte medlemmerne af Linkin Park at arbejde på opfølgeren til "Minutes To Midnight" fra 2007, og nu udtaler gruppens guitarist/rapper Mike Shinoda, at halvdelen af sangene til albummet er færdiggjort. Han forventer derfor, at de vil kunne udsende gruppens fjerde album i løbet af 2010.

Shinoda fortæller, at han ikke betragter den kommende udgivelse som et konceptalbum, hvilket det ellers er blevet kaldt i pressen. Men til Rolling Stone siger han, at pladen helt sikkert har sammenhængende elementer.

"Det er ikke nødvendigvis et album, der fortæller en historie om en karakter eller sådan noget, men jeg håber, albummet har en sonisk identitet fra begyndelse til slut, der adskiller sig fra de andre ting vi har lavet og adskiller sig fra alt andet derude. Jeg vil i sidste ende elske at kunne se på albummet og sige, at det er noget helt nyt, sandfærdigt overfor bandets ånd, og at det ikke lyder som noget andet. Det er det, vi går efter".

Shinoda udtaler, at man bliver nødt til at opfinde en ny genrebetegnelse for at kunne beskrive deres kommende album og brokker sig samtidig lidt over folks manglende interesse i musik med substans.

"Folk vil bare have junk food. De vil have letfordøjelig junk food musik, der vil gøre dem slappe og fede. McDonalds er fint engang imellem, med måde. Men spiser du det hver dag, forvandler du dig til et skvat. Vi har det på samme måde med musik. Vi håber at kunne bevæge os endnu mere mod at kunne lave musik med endnu mere substans, hvilket vi altid har været i stand til. [...] På denne plade er vi helt sikkert opmærksomme på substans og nuancer, og vi håber at kunne lave noget, der er nyskabende og meget anderledes".

Det forventes at det fjerde Linkin Park-album vil blive udsendt i begyndelsen af 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA