x

Dragontears giver koncerter

Dragontears giver koncerter

Lorenzo Woodrose er naturligvis bedst kendt for sit band Baby Woodrose, men han har en række andre projekter kørende ved siden af, og et af dem er Dragontears, der har to udgivelser på samvittigheden. Dette sideprojekt giver to sjældne koncerter i denne uge i henholdsvis Horsens og Aalborg.

Dragontears var egentlig tænkt som et studieprojekt, men i april gav de alligevel to koncerter, og nu kommer der to mere, inden de til sommer spiller på Roskilde Festival. Her vil man formodentlig blandt andet kunne høre materiale fra albummet "Tambourine Freak Machine", der fik disse ord med på vejen fra GAFFAs anmelder:

"Med inspiration fra både obskure og meget obskure undergrundsnavne anno slut-tresserne væver Woodrose og en lang række legekammerater et farverigt flyvende tæppe af en plade. Svævende og søgende guitarer flintrer frit omkring, mens nænsomme jungletrommer og meditative orgler lægger bund til. Woodrose selv snakkesynger messende om kosmiske drømmesyn og sjælløse kapitalister. Og de stenede jams får lov at folde sig helt ud".

Der bliver dermed i denne uge mulighed for at få sin stener på sammen med Dragontears i KulisseLageret torsdag 28.maj og Studenterhuset Aalborg fredag 29. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA