x

Jokeren som ny Talent-dommer

Jokeren som ny Talent-dommer

Danmarks Radio har valgt ikke at genbruge de tre dommere fra Talent 2008, når de senere i år åbner op for en ny omgang af det populære talentshow. Også denne gang har man været på besøg i musikkens verden for at hente dommere, og det betyder, at det nye dommerpanel består af rapperen Jokeren, skuespilleren, instruktøren og sangeren Hella Joof og koncertpianist og musikchef i Tiovli Nikolaj Koppel.

Om sin nye rolle som talentshowsdommer siger Jokeren til DR:

"Jeg glæder mig rigtig meget til at se alle talenterne udfolde sig på scenen. Gode og dårlige. Det er sjovt at se andre leve deres drømme ud".

DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme har været med til at vælge de tre dommere og udtaler om det nye panel:

"Vi har fået sammensat et hold, som hver især er ekstremt talentfulde inden for deres felt. Derfor bliver det også spændende at se dem undersøge, udfordre og smage på de optrædener, som skal vise Danmarks talentmasse i 09. Og her bliver der plads til lidt af hvert - både børn, særlige specialiteter og masser af musik".

DR er i disse dage ved at afslutte de sidste castingseancer, hvor deltagerne findes til de auditions, som senere vises i tv. Fredag er der prøver i både Odense og Valby, og lørdag forsøger håbefulde talenter sig i Silkeborg og Randers. Selve auditionprogrammerne til Talent 09 på DR1 bliver optaget i Folketeatret i København 16. til 19. juni. Det vides dog endnu ikke, hvornår Talent 09 med de tre nye dommere og værten Felix Smith ville rulle over skærmene.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA