x

Throbbing Gristle viser kunstfilm i København

Throbbing Gristle viser kunstfilm i København

Som vi tidligere har omtalt, giver den stilskabende britiske avantgarde/industrial-gruppe Throbbing Gristle koncert på Statens Museum For Kunst i København 19. juni - i øvrigt gruppens første koncert i Skandinavien nogensinde siden begyndelsen i 1975.

Nu kan arrangørerne artFREQ fortælle, at koncerten blandt andet kommer til at byde på en verdenspremiere på Cerith Wyn Evans' kunstfilm "The Sky Is As Thin As Paper Here". En film, som er skabt specielt til Throbbing Gristle, der vil spille live til filmen. Cerith Wyn Evans' vil personligt deltage i eventen.

Walisiske Cerith Wyn Evans' konceptuelt baserede kunst tager udgangspunkt i en række forskellige medier, blandt andet installation, skulptur, fotografi, tekst og ikke mindst film. Hans værker er ligesom til koncerten med Throbbing Gristle ofte skabt til særlige begivenheder eller rum. Evans er født i 1958 og er uddannet ved Saint Martin's School of Art og The Royal College of Art i London, og han har udstillet en række steder, blandt andet ved Venedig Biennalen, Documenta i Kassel, Frankfurter Kunstverein og Museum of Fine Arts i Boston.

Der er endnu ganske få ledige billetter til koncerten på Billetnet, oplyser artFREQ. Helt præcist 35 i skrivende stund.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA