x

Jason Lytle i omfangsrig ordudveksling

Jason Lytle i omfangsrig ordudveksling

Normalt reklamerer vi ikke for andre musikmediers interviews, men da det er GAFFAs egen Mikkel Elbech, der står bag, gør vi her en undtagelse. På det britiske musiksite Drowned In Sound kan man læse et netop publiceret interview med den tidligere Grandaddy-frontmand, Jason Lytle, der er aktuel med sit første soloalbum, "Yours Truly, The Commuter". Interviewet fandt sted i Preston i Nordengland, hvor Lytle og hans band øvede forud for en rig turnéaktivitet i både Europa og Nordamerika.
 
Det er med al sandsynlighed det længste interview, Lytle nogensinde har givet, hvorfor det er blevet delt op i fire afsnit. I det første fortæller Lytle indgående om sit gamle band, hvad højdepunkterne var, og hvorfor bandet gik i opløsning. Andet afsnit sætter fokus på den aktuelle turné og det nye album, og Lytle fortæller om, hvor glad han er for at have fundet sammen med Grandaddy-trommeslageren Aaron Burtch igen.
 
I tredje afsnit diskuteres musikscenen i al almindelighed - herunder Electric Light Orchestra, Metric, Maroon 5, The Doors og Enya, som alle er kunstnere, Lytle godt kan lide, undtagen det ene navn, der tilsyneladende kan gøre ham voldelig. Sidste afsnit er en klassisk gennemgang af Lytles favoritter - sted, restaurant, ord, opfindelse, film og mange flere.
 
Læs første del her, og følg henvisningerne til de øvrige tre dele.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA