x

Jelling Festival næsten udsolgt

Jelling Festival næsten udsolgt

Traditionen tro er GAFFA med, når Jelling Festival for 21. gang skyder sommeren i gang med en af landets første festivaler. Festivalen er godt i gang og kan allerede nu melde næsten udsolgt. Partoutbilletter og billetter til i dag lørdag er totalt udsolgt, og det kan altså ikke betale sig at møde op eller ringe, oplyser festivalen. Kun enkelte dagsbilletter til i morgen søndag sælges ved indgangen.

Jellings hovednavne er i år skotske Franz Ferdinand, der spiller i aften, samt de langskæggede bluesrockere fra Texas, ZZ Top, der slutter festivalen af søndag nat, inden vi lige kan nå hjem og holde fridag mandag, hvorefter GAFFA allerede onsdag er klar igen på Skive Beach Party. Men derom senere.

Jelling Festival tyvstartede torsdag med den årlige musiktalentkonkurrence Quasar Rock. Vinderne i år blev fusionsbandet Wake Up Jakob.

I aftes var det blandt andre D-A-D og Kim Larsen og Kjukken, der sørgede for den perfekte stemning til pinsesolen, der var overraskende venligt stemt. Vejrudsigten over Jelling lover fortsat sol over de fem scener resten af weekenden.

Af danske navne kan blandt andre nævnes Nephew, Tim Christensen, som spiller, mens dette skrives, Veto, Tina Dickow, The Blue Van, Baal, Spleen United, Allan Olsen og band og Johnny Madsen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA