x

Kira And The Kindred Spirits på vej mod USA-kontrakt

Kira And The Kindred Spirits på vej mod USA-kontrakt

Den danske gruppe Kira And The Kindred Spirits, med den karismatiske rockblues’ede Kira Skov i front – samme Kira, som i aftes kunne opleves i duet med Lars H.U.G. i DR-TV’s kongelige forlovelsesshow – er på vej mod en kontrakt med et stort amerikansk pladeselskab, oplyser bandets danske selskab Sublime Exile. Og der er noget om snakken, erfarer GAFFA.dk.

Vejen til de seriøse forhandlinger med det store, endnu hemmeligholdte amerikansk selskab, startede med Dansk Rock Samråds (ROSA) præsentations-opsamlings-cd "Rocking.dk 2002". Cd’en havnede ved den store Midem 2003-musikmesse i Cannes hos en agent hos det amerianske managementbureau The Forman Brothers. Agenten fik skabt interesse hos et stort selskab, der fik bandet til at spille for sig i New York, og det skulle have givet selskabet yderligere blod på tanden. Bandet vil snart offentliggøre yderligere detaljer.

Indtil videre kan man opleve bandet, der var et af de tre danske upcoming bands på sidste efterårs Klub GAFFA Tour, på en Danmarksturné, der bringer dem til følgende byer:

17/10 Sønderborg – Sønderborghus
18/10 Horsens - Kulisselagret
1/11 Kolding - Godset
7/11 Viborg - Paletten
8/11 Århus – VoxHall
13/11 Aalborg – Skråen
14/11 Esbjerg – Tobakken
22/11 København - Vega


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA