x

Muse i Parken bekræftet

Muse i Parken bekræftet

Som vi kunne fortælle i går, spiller Muse i Parken 26. oktober. I går var der dog ingen danske koncertarrangørerer, der kunne bekræfte koncerten, selvom Beatbox kom med et lidt kryptisk svar på vores forespørgsel. Nu er koncerten dog bekræftet, og det viser sig da også, at det er Beatbox i samarbejde med koncertarrangøren AEG Live, der står bag koncerten.

Billetsalget begynder 6. juni på Billetlugen og dagen før for medlemmer af gruppens fanklub.

Som vi også skrev i går, synes Parken med sine 40.000 pladser måske lidt stor for et band som Muse, der sidst spillede i Danmark i et udsolgt Forum. Det viser sig da også, at der "kun" sættes 17.000 billetter til salg, idet der kun er pladser på græsset og de to nederste langsider, og Parken er samtidig overdækket.

Muse har netop lagt sidste hånd på deres femte studiealbum ”The Resistance”, der udkommer til september. Albummet er produceret af bandet selv, indspillet i Napoli og mikset af Mark ”Spike” Stent (U2, Massive Attack, Oasis).

Muse debuterede i 1999 med albummet "Showbiz" og brød for alvor igennem i Danmark med deres fjerde album, 2006-udgivelsen ”Black Holes And Revelations”, der havde hits som ”Supermassive Black Hole”, ”Starlight” og ”Knights Of Cydonia”. Albummet har rundet de 35.000 solgte herhjemme og har dermed modtaget platin (det skete ved de 30.000 solgte), og Muse har et samlet albumsalg nær de 100.000 i Danmark ifølge deres pladeselskab Warner Music.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA