x

Are We Brothers? skriver fransk kontrakt

Are We Brothers? skriver fransk kontrakt

Soul/rock/med-mere-gruppen Are We Brothers?, kendt som 4/6 af Gypsies, har netop skrevet pladekontrakt med det store franske indie-selskab Discograph, oplyser deres danske pladeselskab Speed Of Sound. Discograph vil snarest udgive Are We Brothers?' selvbetitlede debutalbum, der udkom herhjemme i august 2008.

Discographs direktør Olivier Lacourt udtaler i en pressemeddelelse: "Jeg tror på, at bandet kan drive det vidt i Frankrig. Ud over at have fantastiske sange er deres live-optræden formidable, og deres blanding af forskellige sounds og indflydelser er perfekt til de franske ører."

Aftalen har været undervejs i et år, siden en ansat på Discograph så Are We Brothers? live på sidste års Spot-festival og blev interesseret. Koncerten skabte interesse både i Tyskland og Frankrig, selvom det kun var gruppens femte koncert. I Tyskland blev det til en booking-kontrakt og i Frankrig altså til en pladekontrakt.

I januar tog Are We Brothers? til Paris til MXD (Music Export Denmark) og ROSAs (Dansk Rock Samråd) Spot On Denmark-arrangement, hvor lokale branchefolk så fire danske bands - The Blue Van, Vincent Van Go Go, No And The Maybes og altså Are We Brothers? - spille for et fransk publikum. Det var efter den koncert, at Discograph valgte at satse på danskerne.

Ironisk nok anmeldte GAFFAs udsendte reporter Simon Christensen selv samme koncert til beskedne to stjerner og skrev blandt andet: "Det værste er, at Are We Brothers? var så optaget af at gøre en god figur på en semi-international scene i Spot On Denmark-regi i Paris, at de ikke bemærkede, hvor dårlig lyden var i lokalet, og hvor få publikummer, der lod sig suge ind i det musikalske univers." Men sådan kan man jo have forskellige opfattelser af en koncert.

Are We Brothers? tager senere på måneden til Paris for at indspille en musikvideo og begynde promoveringsarbejdet i Frankrig. Udlandet har hele tiden haft høj prioritet for bandet.

Discograph er kendt for udgivelser med navne som Dimitri From Paris, Coralie Clément og den tyske dukketeater-hiphop-gruppe Puppetmastaz.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA