x

Alan Jackson til Århus

Alan Jackson til Århus

Den amerikanske countrysanger og -sangskriver Alan Jackson hører til de mest populære af de mere traditionelle countrynavne i USA, hvor han har solgt over 50 millioner plader.

Jacksons publikum er noget mindre i Europa, men han har dog en dedikeret fanskare, og de får nu mulighed for at se Jackson i Danmark. Oven i købet på et ganske stort sted, nemlig Vestereng i Århus, hvor Alan Jackson spiller 13. august. Vestereng er stedet, hvor Grøn Koncert plejer at finde sted, og hvor der også er blevet afholdt koncerter med Metallica og The Police. Koncertarrangøren Erik Hansen fra DMB Concert & Promotion vil sætte 25.000 billetter til salg, fortæller han til Århus Stiftstidende.

Det er første gang nogensinde, at Alan Jackson giver koncert uden for USA, og i forbindelse med sit Europabesøg gæster han også Stockholm (14. august) og Bergen (15. august).

Koncerten finder sted i ugen efter Scandinavian Country Festival i Silkeborg, og Erik Hansen forventer derfor, at mange af de tilrejsende tyske og hollandske country-fans forlænger turen til Danmark for at opleve Alan Jackson, fortæller han til Århus Stiftstidende.

Ifølge Århus Stiftstidende solgte Alan Jackson 15.000 billetter til Bergen-koncerten på en weekend. Der er dog stadig ledige billetter til den pågældende koncert.

Billetsalget til Århus-koncerten åbner om et par dage på Billetnet.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA