x

White Lies til Vega

White Lies til Vega

Der er blevet sagt og skrevet mange pæne ord om engelske White Lies herhjemme, og bandet har da også kvitteret med at være særdeles hyppige gæster på de danske koncertscener.

Således gav trioen koncert den 4. marts i Lille Vega og den 4. juni i Pakhus 11 i København til den danske afdeling af MTV's fire års fødselsdagsfest, der dog var et lukket arrangement. De står også på plakaten til dette års Roskilde Festival, og i dag er så annonceret endnu en koncert på dansk grund.

Bandets debutalbum affødte hittet ”To Lose My Life”, der opnåede pæn rotation på de danske radiostationer, og pladen af samme navn opnåede også en førsteplads på den engelske albumhitliste. 

White Lies spiller den 6. november på Store Vega i København, og at dømme efter Kristian Bach Petersens femstjernede anmeldelse af bandets koncert i Lille Vega, burde der være gode ting i vente for dem, der skal opleve gruppen på Roskilde Festival eller til efteråret:

”Frem for at fylde koncerten med snak og andenrangs sange, leverede White Lies cremen af deres flotte debutalbum, i en super tight og nærværende liveudgave, hvor deres dystre musik og sammenbidte stil gik op i en flot og vedkommende enhed.”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA