x

René Dif stopper pladekarrieren

René Dif stopper pladekarrieren

Mens den ene af hedengangne Aquas frontfigurer, Lene Nystrøm, er aktuel med solo-debutalbummet "Play With Me", meddeler den anden, René Dif, gennem sit pladeselskab Universal, at han indtil videre stopper sin musikalske karriere. Hans planlagte soloalbum efter to ikke udpræget succesfulde singler, "Let It All Out" og "The Uh Uh Song", bliver dermed ikke til noget – i hvert fald ikke lige foreløbig.

"Lige nu har jeg simpelthen brug for noget luft. Jeg har lige været igennem et af mit livs mest rædselsfulde oplevelser (mon ikke Dif tænker på sin dom på 30 dages betinget fængsel for vold?, red.). Lige nu kan jeg ikke finde den lyst og energi, der skal til for at lave musik," siger René Dif. "Jeg har tusind ting om ørene. Samtidig har jeg mere end nogensinde behov for at stoppe op, lytte til mig selv og finde ud af, hvilken vej jeg ønsker at gå."

René Dif – der indtil videre må siges at have udvist større talent som entertainer end som sanger – er dog aktuel i andre sammenhænge. 1. november udsender han selvbiografien "Popdreng", og han arbejder desuden med socialt marginaliserede unge.

René Dif og Universal understreger, at deres samarbejde genoptages, hvis Dif på et senere tidspunkt skulle få lyst til det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA