x

Nyt live-koncept fra Det Kongelige Teater og BandBase

Nyt live-koncept fra Det Kongelige Teater og BandBase

Hver fredag sommeren over tilbyder Det Kongelige Teater i samarbejde med BandBase.dk en række musikalske oplevelser med den øvre del af vækstlaget på den rytmiske musikscene. Under navnet DKT BandBase Live arrangeres der koncerter i Restaurant Ofelias udendørs café ved Skuespilhuset.
 
BandBase bliver kuratorer på koncertserien, der løber fra fredag den 12. juni til fredag 4. september – alle dage kl. 16. til fri entré.
 
Den første kunstner, der vil åbne koncertrækken, er Call Me Kat, som har høstet et væld af anmelderroser og ikke mindst stjerner for debutalbummet ”Fall Down”. Da Call Me Kat spillede som opvarmning for Helgi Jónsson på Musikcaféen i århus, gav GAFFAs anmelder hende følgende ord med på vejen i sin femstjernede anmeldelse:

”Call Me Kat formår med ganske få virkemidler at vride musikkens poppede elementer til sin fordel og få numrene til at spænde meget bredt. Det er på en gang smukt, luftigt og insisterende, og Ottosen synger sine sange med stor indlevelse. Det er i dén grad overbevisende, og yderligere imponerende er det, at hun formår at undgå nogen form for monotoni i musikken, når man tager virkemidlerne i betragtning. Det er simpelthen fortræffeligt.”

Hen over sommeren vil en bred vifte af genrer og artister gæste scenen, og de øvrige navne på programmet vil annonceres på Det Kongelige Teaters hjemmeside og på BandBase.dk.
 
For Det Kongelige Teater er samarbejdet med BandBase en udvikling af teatrets målsætning om at støtte op om vækstlagene inden for scenekunst. Ydermere bidrager koncerterne til at gøre miljøet omkring Skuespilhuset til en oase for københavnere, der efterspørger anderledes oplevelser.

Bookingen af de første bands er i gang, men det bliver på BandBase.dk muligt for både brugere og bands at blande sig i processen og komme med forslag til de bands, der skal på scenen. Det bliver i den sammenhæng også muligt at følge programmets udformning i et specielt oprettet undersite på BandBase.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA