x

Hør Månedens Demo live på fredag

Hør Månedens Demo live på fredag

Juni måneds demo, der på fredag den 12. juni spiller på Lades Kælder i København, har virkelig noget at leve op til. Demoen fik seks stjerner i bladet, og Gabriel fra bandet har lovet, at koncerten bliver endnu bedre. Er man bare det mindste til ting som Akron/Family, Animal Collective eller måske Smog, så er der gode chancer for, at det kan blive årets koncert. Det er samtidigt måske sidste mulighed for at se ham i København, da eksil-amerikaneren tager tilbage til Boston kort efter.

Bandet (der i studiet kun består af Gabriel) har lavet en række demoer efterhånden, og viser en sikker sangskriverhånd og en evne til at finde det lydbillede, der klæder de enkelte sange. Nogle gange viser det sig at være ret traditionel singer/songwriter, men oftere bliver der hevet folk, jazz eller elektronik ind. Jeg har meget store forventninger til denne koncert.

Det har jeg også til support-navnet Raphael Gimenes. For lidt over et år siden blev jeg væltet helt af en lille vidunderlig demo, under navnet Lame Helga Inspiers. Dengang kunne Raphael ikke spille live, men det kan han nu, og det er ikke til at sige, hvordan det ender op. Med tydelige inspirationer fra tidlig psych, ikke mindst Syd Barrett, er det ikke på noget tidspunkt tydeligt, om han aner, hvad han foretager sig. En demo, jeg har vendt tilbage til utallige gange, og stadig ikke kan gennemskue.

To bands, der står helt alene i Danmark om det, de laver, og første gang, de begge spiller det i den form for et publikum.

www.boywithoutgod.com

http://www.myspace.com/lamehelgainspiers


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA