x

Veto, Jokeren og Oh No Ono til Wonderfestivall

Veto, Jokeren og Oh No Ono til Wonderfestivall

Den 4. og 5. september 2009 løber Danmarks østligste musikfestival af stablen. Ved foden af Hammershus kan man for andet år i træk opleve Wonderfestiwall. Festivalen har med en række mindre arrangmenter på Bornholm i løbet af 2008 og 2009 slået sit navn fast som et nyt stykke ungdomskultur på klippeøen.

Arrangørerne påpeger, at Wonderfestiwall ikke kun er et tilbud til bornholmere, men matcher landets øvrige festivaltilbud, med appel til deltagere fra resten af landet og det sydlige Sverige.

Årets musikprogram på Wonderfestiwall indeholder kunstnere som Veto, Jokeren, Maskinen (S), Oh No Ono, Mike Sheridan, Rune RK og The Blue Van, som man altså kan opleve med Hammershus som kulisse. I en lysning, hvor det også er muligt at campere. Rammerne er ifølge arrangørerne valgt for at skabe en speciel stemning, der trods de storladne omgivelser skal sætte intimiteten i højsædet, når det kommer til mødet mellem publikum og artist.

Bag festivalen står otte lokale i alderen 20-29 år, der på eget initiativ og med motivation for at skabe noget nyt liv i lokalområdet har stablet projektet på benene.

Følgende navne optræder på Wonderfestivall’en:
Veto
Jokeren
Oh No Ono
Maskinen (S)
Rune RK

Mike Sheridan

Figurines
The Blue Van
Szhirley
Rock Hard Power Spray
Mads Langer
Moi Caprice
The River Phoenix
Ginger Ninja
White Pony
Lebon


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA