x

Poul Krebs Tager på Danmarksturné

Poul Krebs Tager på Danmarksturné

Poul Krebs udgav i slutningen af marts albummet "Angeleno Road - lige ved siden af virkeligheden", der efterhånden har passeret de 15.000 solgte eksemplarer, der udløser guldplader.

Det nye album er indspillet i Ocean Studios i Los Angeles - og mandens store publikum har efterspurgt vinyludgave. Det kan de få nu - idet Poul Krebs  for første gang siden "Strejfer" fra 1992, har udgivet en vinylplade. Det vil sige, at "Angeleno Road" nu også er tilgængelig i det klassiske vinylformat - dog kun i udvalgte pladeforretninger.

GAFFAs Jan Opstrup Poulsen var ikke ovenud begejstret over "Angeleno Road - lige ved siden af virkeligheden", som han tildelte tre ud af sels stjerner og gav følgende ord med på vejen:

”Musikalsk er Poul Krebs i fuld fart på vej ind mod midterbanen og klar til at vise sit store publikum, at han stadig kan gøre sig som folkekær trubadur. Albummet er indspillet i det legendariske Ocean Studios i Los Angeles, og mangler absolut intet i vellyd. Men nogle vil nok savne den mere rustikke Poul Krebs, som ikke levnes meget plads på Angeleno Road.”

Om de nye sange gør sig bedre live, kan man se når Poul Krebs sammen med The Angelinos drager ud på de danske landeveje til sommer:

København - Tivoli (22/5)
Odense Rocker (23/5)
Horsens - Lunden (29/5)
Herning Rocker (31/5)
Skive Beach Party (5/6)
Farsø Open Air (6/6)
Skanderborg - Sølund (11/6)
Harboøre - Haze (12/6)
Nordals Festival (13/6)
Rock i Holstebro (20/6)
Thisted - Thyrock (23/6)
Haderslev - Kløften (27/6)
Skagen Festival (3/7)
Rock i Ringkøbing (4/7)
Vig Festival (9/7)
Gilleleje Bakkefest (10/7)
Samsø Festival (16/7)
Øster Hurup Open Air (17/7)
Grindsted - Musik i Gryden (1/8)
Skanderborg Festival (7/8)
Ringsted Festival (8/8)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA