x

Klub Golem fylder tre år

Klub Golem fylder tre år

Klub Golem fylder tre år den 20. juni. I den forbindelse giver formand Ras Bolding en koncert, der til lejligheden er flankeret af en række gæstemusikere; Kvartermesteren på kontrabas, den klassiske violinist Ida Spang-Hanssen, electronicamusikeren Papa Stein, og Pulk-harmonikaspilleren, Rune Colin. Bolding selv står for vokal, synthesizere i lag samt Commodore 64.
 
Der vil også være dj’s på programmet, hvor Changeling, Grayskull og Ravn Aroch spiller op til fest. Fra 1 til 2 vil Sue She og Ras Bolding slutte aftenen af med et improviseret tagteam dj-sæt.

Da der er tale om fødselsdag, har klubben besluttet sig for at vise sig fra det gavmilde hjørne, og der vil således være en gratis Golem-cd til de første hundrede gæster. Cd'en indeholder musik fra de kunstnere, der har optrådt på Golem gennem tiden, samt fra de to modtagere af Golem-prisen, Martin Hall og Leæther Strip. Arrangørerne lover også Golem-kage.

Aftenen byder også på en bod fra den lokale plade- og cd-butik Moby Disc, der for nylig har lavet en ny sektion i forretningen for goth, synth og industrial-musik.

Arrangementet finder sted på Kulturmaskinen, Farvegården 7, 5000 Odense C


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA