x

Rammstein udsolgt på under en time

Rammstein udsolgt på under en time

Klokken 10.00 i dag blev billetterne til Rammsteins koncert i Forum den 15. december sat til salg på Billetnet, og tyskernes popularitet herhjemme er ikke dalet siden sidst. Om det er bandets spektakulære sceneshow, der trækker folk til, er ikke til at vide, men på trods af en billetpris på 550 kroner er samtlige billetter revet væk.

Klokken 10.58 kunne Billetnet melde udsolgt, og også Rammsteins koncerter andre steder i Europa er enten udsolgt eller tæt derpå. Rammsteins to sidste albums solgte pænt herhjemme, og sidste gang den tyske metalhær gav koncert i Forum, var det i forbindelse med udgivelsen af bandets forrige album "Reise Reise" i 2004. Ved denne lejlighed delte GAFFAs anmelder de maksimale seks stjerner ud og gav bandets optræden følgende roser med på vejen:

"Rammstein forstår virkelig at sætte sig selv i scene. Og så følger to intense timer med bål og brand, flammekastere og nødblus, militant fascistisk æstetik og ironiske rock-klichéer, medrivende techno-metal og march-trommer, som har et brutalt tag i hvert eneste af de 10.000 mennesker i Forum. Højdepunkt efter højdepunkt med eminent koordineret sammenspillethed især fra "Reise, Reise", spædet op med uundgåelige live-hits fra de tre første album."

Siden har Rammstein også givet koncert til Giants Of Rock-arrangementet på Gentofte Stadium i 2005, hvor anmelder Jens Jam Rasmussen kastede fire stjerner efter bandet.

Er man blandt dem, der har sikret sig billet til koncerten i december, burde der således være en gedigen en live-oplevelse i vente.

Rammstein udkommer med deres sjette album til efteråret.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA