x

Mouritz/Hørslev Projektet udgiver album nummer to

Mouritz/Hørslev Projektet udgiver album nummer to

Lone Hørslev udgav i foråret digtsamlingen ”Jeg Ved Ikke Om Den Slags Tanker Er Normale” med undertitlen ”Skilsmissedigte”, der pådrog sig en del opmærksomhed herhjemme. Mads Mouritz har længe været yderst aktiv på den danske musiks undergrundsscene.

Sammen med Jacob Funch, Oliver Hoiness, Mads Andersen, Thomas Vang og Disa udgør de to bandet Mouritz/Hørslev Projektet, der den 7. september udgiver deres andet album, der har fået titlen ”Blik, Bang Bang”.

Hvis man har oplevet forårets supportkoncerter for Peter Sommer eller lyttet på www.loneogmads.dk, vil man være klar over, at de nye sange er markant anderledes i forhold til den mere afdæmpede debut ”Så Er Det Sagt” fra 2007, som GAFFAs Ole Rosenstand Svidt gav fire stjerner med på vejen og skrev følgende om:

”Musikalsk byder "Så Er Det Sagt" på overvejende afdæmpede, akustisk baserede og ganske vellykkede sange med Mouritz' ret lyse, næsten drengede og dog karakterfulde stemme helt i front. Også strygere, blæsere, guitarstøj, samples, loops, oplæsning ved Hørslev og sågar operasang toner dog frem i det nuancerede og velproducerede lydbillede. En anbefalelsesværdig udgivelse – så er det sagt.”

Mouritz/Hørslev Projektet har indspillet en dansksproget popplade i december indspillet i Nashville i samarbejde med produceren Roger Moutenot, der også har arbejdet med Yo La Tengo.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA