x

Decorate Decorate rykker Vega-koncert

Decorate Decorate rykker Vega-koncert

Folk, der havde håbet at få serveret live-eksempler fra Decorate Decorates nylige debutalbum Instructions denne weekend på Lille Vega må væbne sig med tålmodighed.

Drengene har valgt at aflyse og flytte koncerten til lørdag den 3. september. Om beslutningen siger forsanger Asbjørn Auring Grimm til GAFFA:

- Vi har valgt at flytte koncerten, fordi det passede bedre i forhold til den tour, vi tager på til september. Her vil vi gerne åbne på hjemmebane på et dejligt spillested som Vega.

Han hentyder til en turné, som efter den nye plan sparkes i gang på Vega den 3. september, hvorefter bandet spiller fem andre steder fordelt over det meste af Danmark.

Folk, der har købt billet til weekendens koncert, kan enten få den refunderet eller – ifølge Asbjørn Auring Grimm – vælge at gemme den og herefter benytte den på Vega den 3. september.

Og så er der endnu en mulighed.

Som kompensation for aflysningen giver Decorate Decorate den 20. juni en ekstrakoncert i København - en aften, hvor de også vil give den som dj's efter koncerten. I den forbindelse udlodder de 200 gratis billetter, og har man allerede investeret i en billet til weekendens aflyste koncert, har man gode muligheder for at komme med.

- Dem, der siger, de havde billet til weekendens koncert står forrest i køen til de billetter, vi udbyder, men vi kan ikke garantere, at de kommer med, siger Asbjørn Auring Grimm.

Tid, sted, samt nærmere informationer om koncerten den 20. bliver offentliggjort mandag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA