x

De sidste navne til Roskilde

De sidste navne til Roskilde

I en pressemeddelelse fra Roskilde Festival meddeles det i dag, at med tilføjelsen af tre nye navne til årets program lukkes der nu for flere offentliggørelser, og at årets program dermed ligger fast. Det betyder, at de engelske navne Elbow og Pete Doherty samt danske I Got You On Tape er de sidste nye navne til programmet i år.

Mest opsigtsvækkende fra de tre tilføjelser er nok Elbow, der i 2008 vandt den engelske Mercury Prize for deres album "The Seldom Seen Kid". Albummet fik flotte anmeldelser verden over og modtog fem stjerner hos GAFFA og fik følgende ord med på vejen: "'The Selsom Seen Kid' er et udsøgt og nærværende album, der med sin luftige produktion er dragende fra første strofe".

Bandet får følgeskab af libertineren Pete Doherty, der senest spillede her i landet i forbindelse med Søren Solkær Starbirds fotoudstilling i april. Her optrådte han solo, men mon ikke han tager et band med til Roskilde, når han skal spille materiale fra sit første soloalbum "Grace/Wastelands". Derudover kommer også danske I Got You On Tape, der senest har udsendt albummet "Remixes".

Disse tre navne kan opleves sammen med resten af de offentliggjorte navne på årets Roskilde Festival, der afvikles i dagene 2.-5. juli med opvarmning fra 28. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA