x

Martin Hall åbner Recession

Martin Hall åbner Recession

Dette års Recession festival løber i år af stablen i dagene 30. og 31. oktober, og nu er arrangørerne klar med det første navn til årets program. Det drejer sig om den danske musiker, forfatter, provokatør og tidligere Talent-dommer Martin Hall, der skal åbne festivalen med en koncert i Skt. Pauls kirke i Århus.

Martin Hall skal åbne den århusianske festival sammen med en syv mand stor klassisk besætning, der til koncerten vil fejre sangskriveren 30 års jubilæum ved at fremføre materiale fra hans lange og spændende karriere. Det er desuden første gang festivalen inddrager Skt. Pauls kirke i deres musikprogram.

Herudover kan det også afsløres, at de to danske bands Roxy Jules og Mislyd også vil spille til festivalen.

Arrangørerne fortæller desuden, at de i år har fået samlet festivalens spillesteder i en mere overskuelig radius for publikum, så koncerterne er nemmere at gå til og fra. Det betyder blandt andet, at de i år vil bruge Vestergade 58 som spillested, hvor der vil der være 2 scener. Lige ved siden af ligger galleriet V58, hvor der vil være mulighed for dj-lounge i særlige kunstneriske rammer. Herudover vil man kunne opleve de større navne på Voxhall.

Åbningskoncerten med Martin Hall afholdes i Skt. Pauls kirke fredag den 30. oktober klokken 19:00, og billetter til Recession kan købes via GAFFA Billet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA