x

Speed Of Sound går travlt efterår i møde

Speed Of Sound går travlt efterår i møde

Bag pladeselskabet Speed Of Sound finder man Kristian Leth samt Frederik og Fridolin Nordsø, der til daglig også gør sig som musikere i The William Blakes. Deres pladeselskab har tidligere udsendt deres egne udgivelser samt plader med Are We Brothers?, Le Fiasko og Shaque Lilli, og nu er der meget mere på vej.

I en pressemeddelelse fremgår det nemlig, at selskabet netop har underskrevet kontrakt med fire navne, hvor to af dem er nye og to vil være kendte af mange. De to første er henholdsvis Stoffer Og Maskinen, der tidligere var kendt som Silhuet, og Sleep Party People (billedet), der er alias for musikeren Brian Batz.

Førstnævnte udgiver en debutplade til efteråret, men inden da burde man have hørt første single "De Eneste Tilbage", der netop er blevet sendt ud til de danske radiostationer. Sidstnævnte har netop færdiggjort debutalbummet "I'm The Little Bunnyman", så det album vil formodentlig også blive udsendt inden længe.

Derudover har selskabet lavet en aftale med bandet Sterling om at udsende gruppens tredje dansksprogede album. Også her er der en single klar i form af sangen "Spring For Dit Liv", der varmer op til albumudgivelsen til efteråret.

Sidste nyhed fra selskabet i denne omgang kommer i form af et samarbejde mellem Kristian Leth og Morten Remar. Førstnævnte er den 29-årige tv-vært, pladeselskabschef og William Blakes-musiker, og den anden er den 49-årige sanger og sangskriver bedst kendt som den ene halvdel af gruppen Back To Back. Sammen arbejder de nu på et dansksproget album, der udsendes i slutningen af 2009.

Der er med andre ord tryk på kedlerne i det lille selskab, der ser ud til at gå et spændende efterår i møde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA