x

Eik Frederiksen stoppet som P3-chef

Eik Frederiksen stoppet som P3-chef

Eik Frederiksen har valgt at opsige sin stilling som chef for Danmarks Radios P3 med øjeblikkelig virkning. Den 36-årige Eik Frederiksen startede i radiofaget for 21 år siden og har fungeret som musikredaktør for P3 siden 2001. Siden sommeren 2003 har han været chef for P3.

"Eik Frederiksen har lavet et godt stykke arbejde med at sammensætte det nye P3-format. De største forandringer er heldigvis allerede gennemført, så selv om det er ærgerligt, at vi mister én af vore tovholdere lige inden konkurrencen fra de landsdækkende kommercielle kanaler for alvor kommer, glæder jeg mig over, at P3 i dag står solidt rustet til den kommende," siger programdirektør Lars Vesterløkke.

Eik Frederiksen starter fra på mandag som Programme Director på den kommercielle radiostation Sky Radio P5, der går landsdækkende i æteren den 15. november.

”For en radiomand som mig er det en meget spændende udfordring at være med til at skrive radiohistorie, og være med til at lancere Danmarks første kommercielle landsdækkende radio. Jeg har altid haft stor respekt for Sky Radios succesfulde programformat – hvor filosofien er, at man lytter til lytterne, når programfladen tilrettelægges. Jeg glæder mig til at bidrage til øget konkurrence, udvikling og dynamik på det danske radiomarked”, siger Eik Frederiksen i en pressemeddelelse fra Sky Radio.

Der er i øjeblikket ikke nogen forlydener om, hvem der skal afløse Eik Frederiksen på posten som P3-chef.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA