x

Beck genindspiller Velvet Underground-debut

Beck genindspiller Velvet Underground-debut

Beck arbejder lige nu på at få relanceret sin webside, og et af de nye tiltag bliver en rubrik med titlen "Record Club". Her vil man fremover kunne downloade coverversioner, som Beck har indspillet med sine mange musikervenner. Det skriver Pitchfork i dag.

Det bliver dog ikke bare tilfældige coverversioner, der lægges ud på siden. Beck har besluttet sig for at udvælge forskellige klassiske udgivelser, genindspille dem på en dag uden at øve først, og så lægge en ny sang ud hver uge.

Første album der skal under behandling er "The Velvet Undergrund & Nico". Det vides endnu ikke, hvem der vil være involveret i indspilningerne, men det forlyder, at Devendra Banhart, MGMT, Jamie Lidell og produceren Nigel Godrich alle har sagt ja til at medvirke i projektet på et tidspunkt.

Det virker særdeles ambitiøst og potentielt katastrofalt at ville indspille et helt album på en dag med gæstemusikere uden at øve først. Men om ikke andet må man tage hatten af for Becks lyst til at blive ved med at udfordre sig selv musikalsk, og så bare vente på at høre resultatet.

Det forventes, at resultatet af indspilningerne vil kunne høres i løbet af sommeren på Beck.com.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA