x

Courtney Love genopliver Hole

Courtney Love genopliver Hole

Courtney Love har arbejdet på albummet "Nobody's Daughter" i lang tid, men nu er det kommet frem, at det alligevel ikke skal udsendes i eget navn, men i stedet vil blive udsendt som et Hole-album.

Sangerinden opløste ellers bandet i 2002 og udsendte to år senere soloalbummet "America's Sweetheart". Men Love har ifølge NME besluttet, at sangene har bevæget sig så langt væk fra udgangspunktet, at det er mere passende at udsende dem under bandnavnet Hole.

Til NME siger hun, at pladen har bevæget sig fra en introspektiv "Blood On The Tracks"-stil til nu at minde mere om David Bowie-pladen "Diamond Dogs", og da det betyder en tilbagevenden til "rock-Courtney", så skal Hole altså lægge navn til udgivelsen.

Det ser dog ikke ud til, at man skal forvente, at særlig mange af de gamle Hole-medlemmer dukker op på pladen. Love har nemlig hyret guitaristen Micko Larkin til sit band, og selvom Melissa Auf Der Maur er involveret, så bliver det primært som korsanger. Hun forventes dog at tage med bandet på turné, når pladen engang er færdiggjort.

Men selvom der altså nu er tale om en Hole-plade i stedet for et soloalbum, så er det fortsat materialet skrevet sammen med Billy Corgan og Linda Perry, der kommer til at udgøre kernen af det kommende album, der udsendes enten i slutningen af 2009 eller i begyndelsen af 2010.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA