x

Adam Lambert indspiller med Lady Gaga-producer

Adam Lambert indspiller med Lady Gaga-producer

Det er produceren RedOne, der stod bag "Poker Face", "LoveGame" og den Grammy-vindende "Just Dance", der har været med til at gøre Lady Gaga til en af tidens største popstjerner. Nu skal han hjælpe American Idol-stjernen Adam Lambert til at gå samme vej.

Adam Lambert, der for nylig opnåede en andenplads i tv-showet American Idol, har hyret RedOne til at producere seks sange til det kommende debutalbum, skriver Los Angeles Times. Lambert har tidligere udtalt, at han gerne vil lave musik, der er teatralsk og er inspireret af glamrock, men samtidig skal det lyde moderne.

Det er RedOne tydeligvis indforstået med, og til avisen siger han:

"Jeg vil gå i en rock-retning - David Bowie og Queen, men jeg vil gøre det lettere for folk at forstå. Det skal være rock, men med en interessant dance-vinkel".

Lambert har tidligere tilstået en kærlighed til Lady Gaga, så parringen virker ret perfekt. Men RedOne skal som nævnt kun stå for cirka halvdelen af albummet, og i et interview med Parade har American Idol-sangeren udtalt, at han selv er godt i gang med selv at skrive sange til pladen.

Det forventes, at debutpladen fra Adam Lambert ligger klar i løbet af efteråret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA