x

Lars & The Hands Of Light skriver kontrakt med Crunchy Frog

Lars & The Hands Of Light skriver kontrakt med Crunchy Frog

Det københavnske indieselskab Crunchy Frog, kendt for navne som Power Solo, Snake And Jet's Amazing Bullit Band, First Floor Power, 18th Dye, Oliver North Boy Choir, epo-555, Wolfkin og mange flere, og tidligere The Raveonettes og hedengangne Junior Senior, har skrevet kontrakt med et nyt band. Nemlig Lars & The Hands Of Light med sanger og sangskriver Lars Vognstrup, også kendt som Lars i Lommen, i front.

Lars i Lommen er tidligere kendt fra grupper som Money Your Love - dem med 2004-hittet "For Kristoffer" - og Wolfkin, der i 2006 udgav debutalbummet "Brand New Pants" og turnerede i en række lande. Han har også været sanger i metalgruppen Raunchy, i perioden 1994-2004, været sanger, rapper og guitarist for Junior Senior i perioden 2000-2006, har for nylig spillet med i amerikanske Ima Robot og skuespilleren Ryan Goslings Dead Man's Bones og desuden givet den som dj i Hollywood. Men nu står den altså på Lars & The Hands Of Light

The Hands Of Light udgøres ud over Lars af hans søster Line Vognstrup, som i øvrigt fik sin pladedebut på Wolfkin-pladen og har sunget kor live for bandet. Trommerne spilles af Peter Leth, som Lars mødte i Junior Seniors backingband. På kor, dans og, med Crunchy Frogs ord, "god stemning" finder man Thomas Styg, som også er kendt fra Money Your Loves live-setup. Kvartetten udgiver deres debut-album til efteråret.

Lars & The Hands Of Light på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA