x

Peter Viskinde har fundet et bandnavn

Peter Viskinde har fundet et bandnavn

Som vi skrev om flere gange i sidste uge, har Peter Viskinde ved et forlig afgivet retten til bandnavnet Big Fat Snake til sit nu tidligere orkester, og han har derfor været på jagt efter et navn til sit nye band. Viskinde udskrev først en konkurrence på GAFFA.dk om navnet, men selvom der på 24 timer kom over 50 forslag, var ingen af dem helt gode nok ifølge Viskinde.

Vi er ikke meget for at henvise til vores konkurrenter, men herefter tog Ekstra Bladet så over og igangsatte på eget initiativ en tilsvarende konkurrence. Her var der dog bingo, for en vis Merete N kom med forslaget "Sheriffen", og det faldt Peter Viskinde for. Navnet er dog heller ikke helt nyt i Viskinde-sammenhæng, idet han gennem mange år har haft netop dét tilnavn i musikbranchen. Merete N vinder nu fri adgang med ledsager til Sheriffens koncerter året ud.

Om det nye navn fortæller Peter Viskinde til GAFFA:

– Det har jo været mit øgenavn i mange år. Det var noget, Michael Falch engang kaldte mig, og det er rart, at jeg ikke starter helt fra bar bund navnemæssigt. Det kan godt være, der er nogle, der synes, det signalerer lidt for meget country, men for mig er der noget slagkraft i navnet. Og det er vigtigt, for jeg vil gerne signalere, at det er et band og ikke et soloprojekt. Og så er der også noget afvæbnende humor i det, synes jeg. Og så kan jeg godt lide, at det er på dansk og ikke engelsk, for vi er jo danskere. Altså Sheriffen og ikke Sheriff (som Tina Dickows gamle band i øvrigt hed, red.)

Men hvad så med din solokarriere?

– Den er indtil videre skrinlagt. Fra nu af gælder det bandet Sheriffen.

Peter Viskindes nye band består af følgende medlemmer:

Niels Ole Thorning - keyboards, Jesper Berg - trommer, Nello - bas, Steffen van Norde - guitar og Peter Viskinde - sang og guitar.

Sheriffens nye hjemmeside vil fra i allernærmeste fremtid kunne findes på sheriffen.info. I skrivende stund er den dog endnu ikke åbnet.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA