x

The Prodigy rykkes til Docken

The Prodigy rykkes til Docken

Grundet ekstraordinær stor efterspørgsel flyttes The Prodigy-koncerten i KB Hallen til Docken på Kulturkajen i Nordhavnen, der kan rumme op mod 4.000 koncert-gængere. Docken er i forvejen kendt for at lægge rammer til rave-relaterede koncerter og fester, og flytningen vil derfor sikkert passe fint i Prodigy-sammenhæng.

Af praktiske årsager flyttes koncerten dog en dag tilbage, til søndag den 15. november, og den finder altså ikke sted mandag den 16. november som først planlagt.
 
The Prodigy udgav i februar i år albummet "Invaders Must Die", det første siden 1997, hvor alle bandets tre nuværende medlemmer, Keith Flint, Maxin og Liam Howlett, medvirker. I 2004 udgav de albummet "Always Outnumbered, Never Outgunned", men her medvirkede kun Liam Howlett.

The Prodigy debuterede med albummet "Experience", der udkom i 1992. Det store gennembrud kom i 1994 med "Music for the Jilted Generation", hvor man blandt andet finder hittet "Voodoo People". Tre år senere udkom deres meget populære "Fat of the Land" med de hårdtpumpede singler "Breathe", "Smack My Bitch Up" og "Firestarter". 

Umiddelbart før udgivelsen af deres seneste album gav The Prodigy koncert i Den Grå Hal på Christiania. Her uddelte GAFFAs Ras Bolding tre stjerner og konkluderede:

"Til syvende og sidst var det eneste alvorlige problem dog de vanskelige lydforhold. Til gengæld var de i perioder så vanskelige, at det hele til tider tog sig ud som en lidt for hårdt komprimeret mp3-fil, og det led musikken under. Hvis man kom mest af alt for at feste, mere eller mindre påvirket eller ej, så fik man formentlig til fulde, hvad man sigtede efter, men lydmæssigt var dette beklageligvis et par trin ned ad stigen efter den fremragende koncert i Store Vega."

Billetsalget til koncerten er i gang på Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA