Nyhed

White Lies og moi Caprice supporter Coldplay

Chris Martin & Co. får solid opvarmning i Herning i august

Koncertarrangøren Live Nation har nu offentliggjort, hvem der skal varme op til Coldplay til deres koncert ved Messecenter Herning 16. august. Og der er tale om hele to bands af den anmelderroste og populære slags, nemlig engelske White Lies (billedet) og danske moi Caprice (der insisterer at stave m'et med lille og sender venlige, men bestemte mails, hvis man glemmer det).
 
White Lies er med Coldplay rundt på en del af deres europæiske turné, herunder koncerten i Danmark. Gruppen debuterede i februar med det velanmeldte, postpunk-påvirkede album "To Lose My  Life..." (husk prikkerne) og gav en udsolgt koncert i Lille Vega måneden efter. De har også meldt deres ankomst til Roskilde Festival og vender tilbage til Vega, denne gang Store Vega, til november. Og så spillede de i øvrigt til MTV Danmarks (lukkede) fødselsdagsfest tidligere denne måned.
 
De sofistikerede artpoppere moi Caprice har været igennem en lang turné oven på udgivelsen af deres fjerde album, "We Had Faces Then" fra oktober 2008. De spiller på en håndfuld af sommerens festivaler, så de er formodentlig i god form, når de skal sætte fut i det uldjyske publikum i august.
 
Der er stadig billetter til salg via Billetlugen.dk og 70 263 267 samt i Fona-butikkerne.

ANNONCE