x

Fischerspooner færdiggør andet album

Fischerspooner færdiggør andet album

Electroklash-pionererne Fischerspooner fra New York er så småt ved at færdiggøre deres andet album, forklarer bandets musikalske bagmand Warren Fischer til rollingstone.com. Bandet har omkring 25 nye sangidéer til det kommende album, deriblandt "Reverb Funk", "Squirm", "Los Angeles", "SS Stone", den mulige førstesingle "Never Young" og den hymne-agtig shoegazer-sag "Downup".

"Det oprindelige mål var at introducere mere organiske instrumenter og lave et album, der lød mindre digitalt. Men da vi fik en rigtig trommeslager ind i studiet, faldt det hele dog fra hinanden og lød slapt. Jeg elsker rigtige musikere, der spiller på trommemaskiner", forklarer Fischer, og stempler det kommende album som "et digitalt AOR-halvfjerdser-album (adult orientated rock, altså en slags "rock for de unge på 40", red.), der vil eksistere i lang tid."

Duoen, der også består af frontmanden Casey Spooner, er snart færdige med at indspille al musikken til albummet, og vokalerne forventes indspillet inden året er omme. Air/Beck/Supergrass/Turin Brakes-produceren Tony Hoffer er nævnt som en af co-producerne på albummet, der bliver opfølgeren til debuten "#1".Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA