x

Kate Moss dræber seks The Kills-sange

Kate Moss dræber seks The Kills-sange

Den engelske fotomodel Kate Moss skiftede sidste år Pete Doherty ud med Jamie Hince, der til daglig er den ene halvdel af duoen The Kills (billedet). Gruppen udsendte i 2008 deres tredje album, men måske bliver gruppens fjerde album nu lidt forsinket på grund af Hinces kærestes temperament.

Ifølge den engelske avis The Mirror var Moss og Hince nemlig forleden oppe at skændes, og i raseri tog Moss en taske og smed den i en swimmingpool. Hince reagerede prompte og sprang i vandet for at redde den, men meldingen går på, at det kun delvist lykkedes ham. Tasken indeholdt nemlig hans dagbog, hans Blackberry og hans bærbare computer, hvor han havde indspillet seks nye sange.

Avisen skrev, at dagbogen blev reddet efter en tur under hårtørreren, men både Hinces Blackberry og computer brændte sammen, hvilket betyder, at han nu ikke længere kan tilgå de seks sange, han har skrevet til The Kills. Man må dog formode, at der er tale om demoversioner, så mon ikke Hince kan nå at genskabe sangene, inden makkeren Alison Mosshart vender tilbage fra sine jobs med bandet The Dead Weather.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA