x

GAFFA Live går i luften

GAFFA Live går i luften

I dag kan man inden for rejsebranchen vælge imellem en lang række avancerede søgemaskiner. Ønsker du derimod at købe dig en god koncertoplevelse, bliver du som oftest sendt på detektivarbejde. Men det laves der om på i dag, hvor GAFFA samler alle landets billetudbydere i en samlet søgemaskine med navnet GAFFA Live.

Vores idé er simpel: Det danske koncertpublikum skal på GAFFA Live kunne finde alle danske rytmiske koncerter, og som noget særligt kan du samme sted finde mere information om kunstnerne i form af de nyheder, anmeldelser, billeder, interviews og biografier på de mere end 10.000 forskellige kunstnere, som GAFFA har i et arkiv, der strækker sig fra 1983 til i dag.

Det er vores erfaringer med billetsalg, support og afvikling i GAFFA Billet, der gør, at vi nu kan arbejde målrettet med at løse de udfordringer og behov, som publikum og koncertbranchen har. Vi har høje forventninger til, at en stor og bred gruppe af koncertgængere vil finde dette initiativ kærkomment, da der naturligvis ikke vil være nogle musikalske afgrænsninger i det indhold, man vil kunne finde på GAFFA Live.

Vi håber, at vi med GAFFA Live kan øge interessen livemusik i Danmark og få dig til at gå til flere koncerter.

Find GAFFA Live på adressen GAFFA.dk/Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA